Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Valpolicella Ripasso har en mørk rubinrød og tæt farve, og smagen er fuld af saft - kirsebær, hindbær, krydderier og et hint af chokolade. I eftersmagen er der strejf af læder. Vinen er en fyldig og blød Valpolicella, der er produceret på de traditionelle druer Corvina, Rondinella og Molinara, der har macereret 14 dage på skindet fra Amaronevin. Sukkerresterne i skindet får vinen til at gære igen, og der tilføjes lidt ekstra fylde og alkohol, inden de 12 måneders lagring på franske egefade. Nyd den ved 15-16°C til fx stegt kylling, kalv, gris, pasta, pizza og ost.
Righetti-vingården er beliggende i hjertet af Valpolicella, hvor den oprindelige kælder blev bygget af Angelo Righetti tilbage i 1909. Lige siden har vingården gået i arv i familien og har gennem generationer udviklet vin med stor passion.
Om producenten
Righetti-vingården er beliggende i hjertet af Valpolicella, hvor den oprindelige kælder blev bygget af Angelo Righetti tilbage i 1909. Lige siden har vingården gået i arv i familien og har gennem generationer udviklet vin med stor passion.