Le Arche
Amarone della Valpolicella
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Amarone er Veneto-regionens suveræne ”kongevin”. Den produceres af de samme druer som en ganske almindelig Valpolicella - Corvina, Rondinella og Molinara – men vinproducenten tilføjer et ældgammelt Veneto-trick: Nemlig at tørre druerne i mindst 4 måneder, så ca. 40 % af vandindholdet forsvinder og sukkerindholdet bliver mere koncentreret. Med omhyggelig behandling resulterer det i en kraftig, koncentreret vin med smag af brombær og moreller med stærke krydderinoter og et strejf af kandiseret citrusfrugt. Tanninerne er behagelige og i den lange eftersmag er der noter af både chokolade og kaffe. Vinen er lagret 18 måneder på fransk eg. Nyd den ved 16-18°C – perfekt til kraftige og fede retter med and, gås, lammekølle, okse og grydestege.
Le Arche ligger i det nordøstlige hjørne af Italien. Området er blandt andet kendt for Amarone og Ripasso vine. Le Arche byder på vinoplevelser, der er skabt i fusionen mellem stolte traditioner og ny teknologi inden for vinens verden, som resulterer i en klassisk og stilren smagsoplevelse.
Om producenten
Le Arche ligger i det nordøstlige hjørne af Italien. Området er blandt andet kendt for Amarone og Ripasso vine. Le Arche byder på vinoplevelser, der er skabt i fusionen mellem stolte traditioner og ny teknologi inden for vinens verden, som resulterer i en klassisk og stilren smagsoplevelse.