Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Krydret med noter af citronskal
HistorienAalborg Krone Akvavit blev lanceret i 1990 og er en gylden akvavit fremstillet på destillat af dild-, kommenfrø og citronskal, justeret med ekstrakt af amerikansk hvideg.OplevelsenResultatet er en nuanceret smag med en mangfoldighed af indtryk som citrus, lakrids, træ, kardemomme og allehånde – samt en diskret antydning af sort peber i eftersmagen.Maden den passer tilKrone Akvavit er generelt god til det traditionelle danske køkken med kraftige saucer og solide retter. Den er særlig velegnet til fisk og især kalvekød. Og den er intet mindre end fantastisk til et stykke med gravad laks eller til dyrlægens natmad.Smag: KrydretServeringsanbefaling: Nydes bedst let afkølet (10°C)
Aalborg Akvavit har alverdens akvavitter og snaps i sit sortiment – alt fra krydrede og aromatiske til bløde og runde. Den første, Aalborg Taffel Akvavit, blev lanceret i 1846 og er også kendt under navnet ’Rød Aalborg’.
HistorienAalborg Krone Akvavit blev lanceret i 1990 og er en gylden akvavit fremstillet på destillat af dild-, kommenfrø og citronskal, justeret med ekstrakt af amerikansk hvideg.OplevelsenResultatet er en nuanceret smag med en mangfoldighed af indtryk som citrus, lakrids, træ, kardemomme og allehånde – samt en diskret antydning af sort peber i eftersmagen.Maden den passer tilKrone Akvavit er generelt god til det traditionelle danske køkken med kraftige saucer og solide retter. Den er særlig velegnet til fisk og især kalvekød. Og den er intet mindre end fantastisk til et stykke med gravad laks eller til dyrlægens natmad.Smag: KrydretServeringsanbefaling: Nydes bedst let afkølet (10°C)
Om Aalborg Akvavit
Aalborg Akvavit har alverdens akvavitter og snaps i sit sortiment – alt fra krydrede og aromatiske til bløde og runde. Den første, Aalborg Taffel Akvavit, blev lanceret i 1846 og er også kendt under navnet ’Rød Aalborg’.