Twist din spaghetti bolognese med kidneybønner

Portionen er til 4 personer. Det tager mellem 15-20 min. at lave. 

Ingredienser:

  • 1 dåse kidneybønner
  • 3 gulerødder
  • 400 g oksekød
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 400 g fuldkornsspaghetti
  • 100 g parmesan
     

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • 1 spsk olivenolie



Fremgangsmåde:

Steg hakket løg, hvidløg og gulerødder i en varm gryde med olie¨til løgene er bløde.
Brun kødet af i gryden.
Tilsæt flåede tomater, 2-3 dl vand og kidneybønner.
Krydr med paprika, oregano, salt og peber
Lad simre i cirka 15 minutter, mens du koger pastaen.
Servér med revet parmesan.

Twist din Boller i karry med Karolines Køkken Karrysuppe

Portionen er til 4 personer. Arbejdstid er 20 min. og samlet tid er 30 min. 

Ingredienser:

  • 1 liter Karolines Køkken Karrysuppe
  • 400 g hakket kyllingekød
  • 4 dl grov bulgur


Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 0,5 dl mælk



Fremgangsmåde:

Hæld kødet i en skål og tilsæt finthakket løg fint, æg, mel, salt og
peber, og rør rundt. Tilsæt mælk lidt ad gangen og ælt godt.
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog. Form kødbollerne, så
de er lige store. Når vandet koger, læg kødbollerne i gryden og lad
dem koge i 8-10 minutter - til de er faste – og tag herefter bollerne
op af gryden.
Hæld karrysuppen i en gryde og lad det koge op, skru herefter
hurtigt ned for varmen. Lad saucen simre i ca. 10 minutter.
Tilsæt kødbollerne til saucen og servér sammen med kogt bulgur,
en lækker salat eller lidt hakkede, ristede nødder.

Hokkaidosuppe

Portionen er til 4 personer. Arbejdstid er 15 min. og samlet tid er 30 min. 
 

Ingredienser:

  • 1 stk hokkaidogræskar
  • 2 gulerødder
  • 1 dl madlavningsfløde 4%
  • 1 usprøjtet citron
  • 100 g græskarkerner
  • 1 pk. serranoskinke


Vi tror, at du har:

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 hønsebouillonterninger
  • 2 spsk olie




Fremgangsmåde:

Skær løg og hvidløg groft.
Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær det i tern.
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.
Steg løg, hvidløg, gulerødder og græskar i olie i 3-4 minutter.
Tilsæt bouillonterninger og dæk grøntsagerne med vand.
Bring i kog og lad simre i 20-25 minutter.
Steg serranoskinke og rist græskarkerner imens.
Blend suppen, tilsæt madlavningsfløde og justér konsistensen
med suppevand. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér med græskarkerner og serranoskinke.

Tip: Servér evt. med en skefuld creme fraiche 9% og brød.

Asiatisk nudelret

Portionen er til 4 personer. Det tager 20 min. at lave.

Ingredienser:

  • 1 pk. Salling fuldkornsnudler
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 pk. sukkerærter
  • 4 spsk sød chilisauce


Vi tror, at du har:

  • Salt
  • Olie

Tilbehør:

  • Kyllingefileter



Fremgangsmåde:

Kog nudlerne som anvist på pakken.
Vask peberfrugt, forårsløg og sukkerærter. Skær peberfrugt og
sukkerærter i strimler og snit forårsløget fint.
Steg grøntsagerne på panden og tilsæt nudlerne.
Rør godt rundt, tilsæt sød chilisauce og lad det stege ved middelvarme
i 5 minutter under omrøring.

Tip: Servér evt. med cashewnødder og kylling.
Skær kyllingefileterne i strimler. Steg dem i olien i 8-10 minutter
på en varm pande. Start ved høj varme, så kyllingen får en flot
stegeskorpe og skru derefter ned for varmen.