1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Twist din spaghetti bolognese med kidneybønner

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 15-20 min.

Ingredienser:

  • 1 dåse kidneybønner
  • 3 gulerødder
  • 400 g oksekød
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 400 g fuldkornsspaghetti
  • 100 g parmesan
     

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde:

Steg hakket løg, hvidløg og gulerødder i en varm gryde med olie¨til løgene er bløde.
Brun kødet af i gryden.
Tilsæt flåede tomater, 2-3 dl vand og kidneybønner.
Krydr med paprika, oregano, salt og peber
Lad simre i cirka 15 minutter, mens du koger pastaen.
Servér med revet parmesan.

Twist din Boller i karry med Karolines Køkken Karrysuppe

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min. 

Ingredienser:

  • 1 liter Karolines Køkken Karrysuppe
  • 400 g hakket kyllingekød
  • 4 dl grov bulgur


Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 0,5 dl mælk

Fremgangsmåde:

Hæld kødet i en skål og tilsæt finthakket løg fint, æg, mel, salt og
peber, og rør rundt. Tilsæt mælk lidt ad gangen og ælt godt.
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog. Form kødbollerne, så
de er lige store. Når vandet koger, læg kødbollerne i gryden og lad
dem koge i 8-10 minutter - til de er faste – og tag herefter bollerne
op af gryden.
Hæld karrysuppen i en gryde og lad det koge op, skru herefter
hurtigt ned for varmen. Lad saucen simre i ca. 10 minutter.
Tilsæt kødbollerne til saucen og servér sammen med kogt bulgur,
en lækker salat eller lidt hakkede, ristede nødder.

Hokkaidosuppe

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 30 min. 
 

Ingredienser:

  • 1 stk hokkaidogræskar
  • 2 gulerødder
  • 1 dl madlavningsfløde 4%
  • 1 usprøjtet citron
  • 100 g græskarkerner
  • 1 pk. serranoskinke


Vi tror, at du har:

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 hønsebouillonterninger
  • 2 spsk olie

Fremgangsmåde:

Skær løg og hvidløg groft.
Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær det i tern.
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.
Steg løg, hvidløg, gulerødder og græskar i olie i 3-4 minutter.
Tilsæt bouillonterninger og dæk grøntsagerne med vand.
Bring i kog og lad simre i 20-25 minutter.
Steg serranoskinke og rist græskarkerner imens.
Blend suppen, tilsæt madlavningsfløde og justér konsistensen
med suppevand. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér med græskarkerner og serranoskinke.

Tip: Servér evt. med en skefuld creme fraiche 9% og brød.

Asiatisk nudelret

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min. 

Ingredienser:

  • 1 pk. Salling fuldkornsnudler
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 pk. sukkerærter
  • 4 spsk sød chilisauce


Vi tror, at du har:

  • Salt
  • Olie

Tilbehør:

  • Kyllingefileter

Fremgangsmåde:

Kog nudlerne som anvist på pakken.
Vask peberfrugt, forårsløg og sukkerærter. Skær peberfrugt og
sukkerærter i strimler og snit forårsløget fint.
Steg grøntsagerne på panden og tilsæt nudlerne.
Rør godt rundt, tilsæt sød chilisauce og lad det stege ved middelvarme
i 5 minutter under omrøring.

Tip: Servér evt. med cashewnødder og kylling.
Skær kyllingefileterne i strimler. Steg dem i olien i 8-10 minutter
på en varm pande. Start ved høj varme, så kyllingen får en flot
stegeskorpe og skru derefter ned for varmen.

Twist dine frikadeller med mandler

Portionen er til 4 personer. 
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 50 min. 

Ingredienser:

  • 400g hakket gris og kalv 8-12%
  • 100g mandler


Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 1 æg
  • 0,5 dl mælk
  • 3 spsk. Havregryn
  • 2 spsk. olie
  • Salt

Fremgangsmåde

Hak løg fint og mandler groft, og bland alle ingredienserne i  en skål.

Ælt farsen til den er sammenhængende og klistret.

Form frikadellerne med en spiseske, og steg dem på en pande med smør og olie ved middelvarme i ca. 5 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte.

Server med kartofler og kålsalat.

Tip: Tilsæt revet gulerod, squash eller andet grønt

Kylling med rødkålssalat og aspargeskartofler

Portionen er til 4 personer. 
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 1 rødkål
  • 1 liter appelsinjuice
  • 1 håndfuld mandler
  • 1 pose aspargeskartofler
  • 650 g kyllingebrystfilet


 

Vi tror, at du har:

  • Salt
  • Olie
  • Kanel

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne

Steg kyllingebryst på en pande med olie ca. 6-7 minutter på hver side.

Snit rødkål i strimler og kog det i appelsinjuicen i 7 min. (Tilsæt evt. krydderier, kanel for ekstra julestemning)

Servér på en tallerken, og drys hakkede mandler over rødkålen.

Velbekomme!
 

Tip: Erstat kyllingebryst med knoldselleribøf.

Skræl sellerien, og skær den ud i bøffer.

Panér den i æg og rasp blandet med hakket persille og salt og brun dem på en pande med olie i 2 min. på hver side.

Bag dem færdig i ovnen i 12 min. Ved 225 grader.

Twist dine tarteletter med svampe

Portionen er til 4 personer.
Tilberedningstid: 20-25 min.

Ingredienser:

  • 400g champignon
  • 200g svampemix
  • 20g smør
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 1 pk. Princip luksus tarteletter

 

Vi tror, at du har:

  • Salt og peber
  • Løg
  • Olie

Fremgangsmåde

Rist champignon i olie, ved høj varme på en pande.

Skue ned til middelvarme og tilsæt smør, svampemix og 1 finthakket løg. Lad stå og simre under jævnlig omrøring til løgene er bløde.

Kom fløde og grøntsagsbouillon på panden, og lad det simre let til det koger en smule ind og bliver en lækker cremet svampesovs.

Varm tarteletterne i ovnen.

Mørbrad med grønkålssalat

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 200 g snittet grønkål
  • 1 granatæble
  • 2 appelsiner
  • 2 håndfuld hakkede mandler
  • 1 Svinemørbrad

 

Vi tror, at du har:

  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader.

Krydder mørbraden med salt og peber.

Brun svinemørbraden på alle sider ved jævn varme i ca. 4 min. i alt.

Læg mørbrad i et ovnfast fad, og tilbered mørbraden færdig i ovnen i ca. 15 min.

Imens blandes det snittede grønkål, granatæblekerner, appelsiner i tern og hakkede mandler i en skål.

Velbekomme!

Tip: Servér grønkålssalaten med en dressing hvor du blander 3 spsk. æblecidereddike og 2 spsk. honning sammen i en skål. Hæld dressingen over salaten.

Tip: Erstat mørbrad med en plantebasseret hakkebøf

Jordskokkesuppe

Portionen er til 4 personer.

Arbejdstid: 15. min.
Samlet tid: 40 min.

Ingredienser:

  • 500 g jordskokker
  • 400 g bagekartofler
  • 200 g pastinakker
  • 5 stilke frisk timiankviste
  • 1 pose rugbrødscroutoner

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 grøntsagsbouillon
  • 1 dl minimælk
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Hak løg og hvidløg groft og steg det i en gryde med olie til løgene er bløde og tilsæt frisk timian.
Skrub og skræl jordskokker, bagekartofler og pastinakker. Hak dem groft, og steg dem i gryden.
Tilsæt vand til det dækker grøntsagerne og 2 bouillon-
terninger. Kog grøntsagerne møre under låg i 20-30 minutter ved middel varme. Blend suppen med en stavblender.
Smag til med salt og peber.
Servér med rugbrødscroutoner.

Tip:
Servér også med 1 dåse ristede kikærter. Skyl kikærterne og tør dem.
Vend kikærterne godt i olie og paprika.
Fordel på en bageplade med bagepapir, og bag dem i
175 grader i 20-25 min. Vend dem undervejs.
 

Nudelsuppe

Portionen er til 4 personer. 
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 25 min.

Ingredienser:

  • 1 liter Karolines Køkken Karrysuppe
  • 300 g kyllingeinderfilet
  • 125 g fuldkornsnudler
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 røde peberfrugter

Vi tror, at du har:

  • 2 løg
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær kyllingefileterne i tern.
Hæld karrysuppen og 2 dl vand i en gryde, og bring i kog under omrøring.
Imens snittes løg og forårsløg, og rød peberfrugt skæres i tern. Når suppen koger tilsættes rå kyllingetern, løg, salt og peber. Lad suppen koge ved jævn varme i ca. 5-7 minutter imens der røres et par gange i gryden.
Tilsæt knækkede nudler, forårsløg og peberfrugt.
Kog suppen indtil nudlerne er klar, ca. 3-5 minutter.
Servér evt. med fuldkornsflutes til.

Tip: Erstat kylling med æbletern

Twist din pastaret med puck ost

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 35 min.

Ingredienser: 

  • 500 g puck ost
  • 15 cherrytomater
  • 2 stk. snackpeber
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 100 g revet parmesan
  • 300 g fuldkornspasta

Vi tror, at du har:

  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 0,5 spsk. tørret oregano

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skyld tomater og snackpeber, og skær snackpeberne i tern. Skræl hvidløgene og skær dem halvt over. Læg det i et ildfast fad, og skær puckosten over på midten og læg den ovenpå grøntsagerne. Hæld lidt vand i bunden og top med olivenolie, oregano, salt og peber. Bag i ovnen i ca. 25 min. Imens koges pasta efter anvisning på pakken. Mos grøntsager og salatost med en gaffel til det er en samlet masse, og kom herefter hakket basilikum i saucen.
Servér med pasta.

Tip: Drys evt. retten med parmesan.

Twist din dip med puckost

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 10 min.

Ingredienser:

  • 100 g puckost
  • 100 g skyr neutral
  • 2 gulerødder
  • 1 agurk

Fremgangsmåde:

Blend puckost og skyr sammen i en skål med stavblender.
Smag til med salt, peber og sukker.
Skyl gulerødder og agurk og skær dem i stænger.

Tip: Servér også til rugbrødssnack

Twist din tomatsuppe med puck ost

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 200 g puck ost
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 squash
  • 140 g tomatpuré
  • 3 dåser hakkede tomater

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • ½ tsk. stødt timian
  • ½ tsk. stødt spidskommen

Fremgangsmåde:

Snit løg og hvidløg og sautér dem i en stor gryde med olie indtil de er bløde. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater,
puck ost, timian, spidskommen og 1 liter kogende vand.
Lad det simre i 5 minutter, blend herefter suppen.
Tilsæt peberfrugt og squash og lad suppen simre i yderligere 5 minutter. Smag til med spidskommen, salt og peber.
Server med brød eller suppehorn.

Twist dine nachos med tortilla

Portionen er til 4 personer. 
Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser:

  • 1 pk. Salling fuldkorns tortilla
  • 3 tsk. olivenolie
  • ½ tsk. fint salt
  • 2 tsk. oregano

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Pensel tortillas med olie.
Klip tortillas i mindre trekanter, der ligner chips.
Læg stykkerne på en bradepande med bagepapir og drys med salt og oregano. Bag dem i ovnen i ca. 5 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Lad dem køle.

Tip: Servér med guacamole, creme fraiche og salsa.

Twist din pizza med tortilla

Portionen er til 4 personer.
Tilberedningstid: 20-25 min.

Ingredienser:

  • 1 pk. Salling fuldkorns tortilla
  • 3 spsk. grøn pesto
  • 6 kartofler i meget tynde skiver
  • 1,5 frisk mozzarellakugle
  • 1,5 tsk tørret oregano

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg tortilla på bradepander med bagepapir.
Smør pandekagerne med grøn pesto, og anret topping ovenpå.
Bag pizzaerne 5-10 min - til de er gyldne og sprøde.

Tip: Servér med frisk oregano på toppen.

Twist din sandwich med tortillas

Portionen er til 6 personer.
Arbejdstid: 10 min. 

Ingredienser:

  • 1 pk. Salling fuldkorns tortilla
  • 1 pose revet mozzarella /cheddar
  • 100 g rucola
  • 3 tomater
  • 3 avocado

 

Fremgangsmåde:

Læg tortilla på et skærebræt, og skær et snit fra
midten og ud til kanten.
Placér en ingrediens på hver kvart af tortillaen og fold
herefter hver kvarte i urets retning.
Steg den på panden, på hver side, til osten er smeltet.

Gnocchi med oksekød og grøntsager

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid er 20 min.
Samlet tid er 45 min. 

Ingredienser:

  • 2 gulerødder
  • 1 squash
  • 300 g tomatpassata
  • 500 g hakket oksekød
  • 500 g gnocchi

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 2 spsk olivenolie
  • ½ tsk salt & peber

Fremgangsmåde:

Skær løg, gulerødder og squash i fine tern.
Steg løget i en gryde med olie ved middel varme, indtil de er gyldne og bløde.
Tilsæt gulerødder, squash, salt og evt. lidt chiliflager, steg i ca. 3 minutter.
Tilsæt hakket oksekød og lad stege indtil det har en let brun skorpe.
Tilsæt tomatpassata og 1,5 dl vand.
Lad simre i mindst 20 minutter ved lav varme.
Kog gnocchi efter anvisning på pakken, og vend dem herefter i sovsen.
Servér evt. med et stykke groft brød og en grøn salat.

Tip: Erstat hakket oksekød med hakket kyllingekød eller plantefars.

Wok med kylling og nudler

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 25 min.

Ingredienser:

  • 1 spidskål
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 gulerødder
  • 300 g kyllingeinderfilet
  • 250 g fuldkornsnudler
  • 1 spsk sojasauce

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde:

Skyl og rengør grøntsagerne. Hak spidskål fint og skær peberfrugt i tynde strimler, skær gulerødderne i halve skiver.
Pil løg og hvidløg, og hak det fint.
Skær kyllingebryst i strimler og steg dem af i olie ved høj varme i en wok eller stor pande. Tag kødet af panden, når det er stegt gyldent.
Steg grøntsagerne ved høj varme i ca. 5-7 min. og kog nudlerne som anvist på pakken.
Tilsæt nudler og kylling, og bland sammen med grøntsagerne.
Tilsæt sojasauce og drys evt. med cashewnødder.

Tip: Erstat kyllingekød med broccoli

Twist dine frikadeller med quinoa

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 25 min.
Samlet tid: 40 min.

Ingredienser:

  • 200 g quinoa
  • 500 g hakket gris og -kalv 8-12%

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 æg
  • 4 spsk havregryn
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk oregano
  • ½ tsk salt & peber

 

Fremgangsmåde:

Kog quinoa som anvist på pakken.
Bland hakket gris og -kalv, quinoa, æg, hakket løg, havregryn, presset hvidløg, paprika, oregano, og salt og peber i en stor skål.
Brug hænderne til at blande det sammen til en sammenhængende fars.
Form farsen til frikadeller med en spiseske.
Steg frikadellerne på en pande med olivenolie i 4-5 min., indtil de er gennemstegte og let gyldne.
Servér med kartofler og salat.

Twist din græske salat med quinoa

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 25 min.


Ingredienser:

  • 150 g quinoa
  • 350 g cherrytomater
  • 1 agurk
  • 100 g fetaost
  • 100 g sorte oliven uden sten
  • 1 citron

 

Vi tror, at du har:

  • 1 rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • ½ tsk salt & peber

Fremgangsmåde:

Kog quinoa som anvist på pakken og lad køle af.
Skær tomater, agurk, rødløg og fetaost i tern.
Vend i olivenolie, salt, peber og saft fra en citron.
Vend quinoaen i salaten.

Tip: Servér salaten til et stykke kylling.

Twist din lasagne med sorte bønner

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 25 min.
Samlet tid: 60 min.

Ingredienser: 

  • 3 gulerødder
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 dåse sorte bønner
  • 2 dåser hakket tomat
  • 1 let mornaysauce
  • 1 pose revet mozzarella
  • 1 pakke fuldkornslasagneplader

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde:

Skær gulerødder og løg i fine tern.
Opvarm en pande med olie og tilsæt løg, gulerødder og presset hvidløg, steg indtil løgene er gyldne. Tilsæt kødet og steg til det er let brunt. Tilsæt hakkede tomater, sorte bønner og salt.
Rør godt rundt og lad det simre i 15 min.
Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
Byg nu lasagnen i et ildfast fad. Tilføj først kødsovs, herefter lasagneplader og til slut mornaysauce. Gentag dette i to lag eller indtil, at der ikke er mere kødsauce. Top med revet ost.
Bag lasagnen i ovnen i ca. 30 min. Servér med en gulerodssalat.

Twist din risret med sorte bønner

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 1 dåse sorte bønner
  • 2 dl fuldkornsris
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 squash
  • 70 g tomatpuré
  • 1 citron
  • 100 g revet mozzarella

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • Salt & peber

Fremgangsmåde:

Kog risene som anvist på pakken.
Skær løg, hvidløg, peberfrugt og squash i små tern.
Tænd ovnen på 200 grader(varmluft).
Steg løg og hvidløg på en pande med olie, indtil løgene er bløde.
Tilsæt peberfrugt, squash og paprika, og lad det stege et par minutter indtil grøntsagerne er møre. Tilsæt tomatpuré, 2 dl vand, drænede sorte bønner og drys med salt, peber og saft fra ½ citron.
Lad det stege et par minutter.
Hæld vand fra risene og bland dem godt sammen med grøntsagerne i et ildfast fad. Drys med ost på toppen og bag i ovnen ca. 10 minutter, indtil osten er smeltet og let gylden.
Servér evt. en blandet grøn salat til.

Twist dine tacos med sorte bønner

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 1 dåse sorte bønner
  • 400 g hakket oksekød
  • 4 tomater
  • 1 spsk frisk basilikum
  • 1 pakke små tortilla pandekager
  • 1 bøtte 9% creme fraiche

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 1 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker

Fremgangsmåde:

Hak løg og to fed hvidløg fint, og steg det let af på en pande med olivenolie.
Når løgene er gyldne, tilsæt kødet og brun det af.
Tilsæt herefter drænede sorte bønner, paprika og salt, og lad det stege i 2 min.
Skær tomater i små tern og hak basilikum, rødløg og ét fed hvidløg. Bland dette sammen med 1 spsk. olivenolie, sukker og salt. Rør det godt sammen og lad herefter trække i køleskabet.
Varm tortilla pandekagerne på en pande.
Saml tacos med kødsauce, tomatsalsa og creme fraiche.
Servér evt. med guacamole og et skvæt friskpresset lime.

Twist din æggekage med quinoa

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 200 g quinoa
  • 8 æg
  • 2 porrer
  • 2 bagekartofler
  • 100 g revet mozzarella

 

Vi tror, at du har:

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 dl minimælk
  • Salt & peber

Fremgangsmåde:

Kog quinoa som anvist på pakken.
Snit porrer, skræl og skær kartofler i tern.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en stor skål.
Tilsæt quinoa, porrer og kartofler, og bland godt sammen.
Varm olivenolie på en pande og tilsæt æggemassen.
Drys revet ost på toppen.
Lad simre ved lav varme i 10-12 minutter.
Servér evt. med et stykke rugbrød.