Anne Hjernøe bøger
Ønsker du mad, der smager og samtidig nærer, eller søger du motivationen, så du ikke længere er tung og træt? Så kan journalist og autodidakt kok Anne Hjernøes bøger være behjælpelige i din rejse til et sundere livsstil, vægttab eller velsmagende madoplevelser. Se vores udvalg af hendes bøger nedenfor.
Bøger med fokus på sundhed og mad af Anne Hjernøe
Du kender hende helt sikkert fra madprogrammet AnneMad, hvor hun slog dørene op for sit eget køkken og lavede velsmagende små retter fra hele verden, hvor hver opskrift var en velsmagende og kulinarisk oplevelse. Anne Hjernøe har sideløbende med at underholde os med hendes gastronomiske evner udviklet og forfattet den ene kogebog efter den anden, som har været fast inventar i mange danske køkkener.
Hendes repertoire rækker årtier tilbage, hvor hun er forfatter til en række kogebøger og livsstilbøger som bl.a. Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere, Annes julekalender, Annes spisekammer, Sunde salater, Sunde grønne retter, Grill & Grønt, Hverdag og Krydret, der alle er udgivet af Politikens Forlag.
En af hendes nyeste succeser er serien af livsstilsbøger, der følger hendes eget vægttab med bøgerne Stærk, let og Mæt, Ligevægt – Stærk, let og mæt samt Spis dig stærk, let og mæt. I bøgerne fortæller Hjernøe om hendes vægttabsrejse, hvor hun smed mere end 20 kg på et år samt viser, hvad tricket var for hende. Dog er det vigtigt at understrege, at hendes primære fokus ikke var vægttab, men derimod rejsen mod den sunde og stærke krop.
Hvem er Anne Hjernø?
Anne Hjernøe er født 1969 og uddannet indenfor socialpædagogik, journalistik, medier, kommunikation og formidling. Hun har arbejdet indenfor mange brancher og berøringsflader som bl.a. journalist, kogebogsforfatter, autodidakt TV-kok, fødevareudvikler, konsulent for fødevarebranchen samt foredragsholder og er indehaver af firmaet kaldet AnneMad Aps på CV’et.
Hun slog igennem med hendes madprogram AnneMad, hvor hun var TV-vært, der præsenterede danskerne for lækre retter fra hele verden. Efterfølgende har hun sammen journalisten Anders Agger lavet temaudsendelse, hvor de sammen har besøgt hele verden og senest været Danmark rundt.